dilluns, 1 de novembre del 2010

Jornades de debat i reflexió programàtica Des de baix

Jornades de debat i reflexió programàtica Des de baix

Dissabte 6 de novembre
16:30h a la Casa Golferichs (Gran Via 491, L1 Rocafort/Urgell, Barcelona)

Des de la candidatura Des de baix convoquem una jornada de discussió i debat per a discutir els continguts del programa electoral de la candidatura per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper dia 28 de novembre i per anar perfilant la campanya electoral que volem dur a terme i l’alternativa que volem construir.

Esperem que les jornades siguin un punt d’encontre, de coneixença i de reflexió conjunta entre totes aquelles persones que donen suport al projecte, els i les integrants de les organitzacions promotores, i els i les més de 900 firmants en favor de la candidatura.

Una alternativa com aquesta només serà possible amb la implicació de tots i totes, la confluència de persones de diversa procedència, i a través del debat i la discussió col.lectiva.

Programa i ordre del dia:

16:30h. Presentació de les jornades
16:45h. Tallers temàtics simultanis: sindicalisme i drets socials/ecologisme i defensa del territori/qüestió nacional i dret a decidir/feminisme, desigualtats de gènere i llibertats sexuals /immigració i xenofòbia/solidaritat internacional/democràcia, mitjans alternatius i repressió.
18:30h. Posada en comú
19:15h. Pausa
19:30h. Debat en plenari sobre la campanya i el projecte
20:30h. Acte final amb les intervencions d’alguns dels candidats i candidates

Us invitem a tots i a totes a participar en aquestes jornades i a contribuir a construir una alternativa des de baix i a l’esquerra!

Videos de la presentació dels candidats i candidates de Des de Baix amb: Esther Vivas, Josep Bel, Josep Lluís del Alcázar, Pep Riera i Manel Márquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada