dimecres, 13 d’octubre del 2010

Situen en Toni Guirao i Revolta Global de Mataró, en 5, 6, 7 o més candidatures a les municipals de Mataró

Si, és un titular estúpid ... encara que us he de dir no massa lluny de la realitat i em sap greu perdre el temps i fer perdre el temps a qui llegeixi aquest post.

Pensava que a la meva vida, ja feia temps que havia passat l'època de l'electoralisme, aquella en el que és central és la lluita per situar-se, per estar al capdamunt d'una llista amb un piló de persones que són més vàlides que tu mateix i que segur que tenen més clar que tu, pel que lluitarien si poguessin treure el cap pel Saló de Plens de l'Ajuntament. D'altres, els més inútils, intentarien defenestrar-te i desacreditar-te sense compassió, utilitzant tots el mitjans incloent-hi la mentida o l'ús indiscriminat del que podríem definir com a esferes superiors (i si pot ser, fent veure que ets tu qui utilitza aquestes esferes, ... per continuar desacreditant-te ... )

En aquest món, ara resulta, que uns volen que en XX, vagi a una llista, els altres a l'altra, els tercers que ni a una ni a l'altra, ni a la quarta, la cinquena o la sisena, o potser i pot haver una setena? Be, el que domina és allò d'intentar que "com no serà meva no serà de ningú" ... un argument massa masclista per ser d'esquerres.

La meva concepció de la política no és estar a cap llista de res, sino lluitar per canviar el món i intentar-ho des de la perspectiva d'haver vist o creure haver vist injustícies que superen tot allò que podem pensar i creure com a lògic.

En aquest camí, està situada Revolta Global / Esquerra Anticapitalista, on he trobat gent que més enllà d'altres consideracions, hi ha gent disposada a lluitar per la justícia social, per acabar amb tot allò que separa les persones i que fa que uns quants, a pesar de tot, siguin una colla de privilegiats i d'altres, masses, morin de gana cada dia víctimes d'un sistema injust: el capitalisme.

Revolta Global / EA, concreta aquestes lluites i a Mataró, estarem amb estigui disposat a lluitar contra la injustícia social, amb qui pensi que val la pena lluitar per un món més just, més sostenible i que estigui disposat a introduir elements com el decreixement en les polítiques de la ciutat. Que estigui disposat a renunciar al neo liberalisme com a pensament únic ... que estigui disposat a elaborar i aplicar polítiques d'esquerres a la ciutat.

Revolta Global / EA, treballarà perque aquests principis es concretin en una mobilització social constant, i si s'escau, en una candidatura àmplia de l'esquerra real (o alternativa o com li vulgueu dir). Aquesta esquerra alternativa haurà de contar amb amb aquelles organitzacions que treballen al carrer o a les institucions.

Be, com podeu veure, ni set, ni sis, ni cinc, ni quatre, ni tres, ni dos, ... Cal treballar per una alternativa social que lluiti amb uns principis prou clars i prou amplis. Com en voleu dir?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada